Регистрация  Забыли пароль?

Христуська

pict0145.jpg

kowenja  21.04.2008 23:28:27
Настрій: ніякий........

куріння............

Як ви відноситесь до тих людей, які курять???

Деякі люди,вважають курців, поганими людьми, ну в крайньому випадку не такими, як вони самі.........А що ви про це думаєте???

А як ви відноситесь до дівчат які курять???

click to zoom | натисніть щоб збільшити | нажмите чтобы увеличить
Комментариев: 168

Контрольное число

По-перше, це просто неможливо, бо я живу з батьками, які вже грозилися мене за куріння ... (ну, багато чого мені зробити) , бо самі не курять.

По-друге, я то пробувала ))) , але чогось особливого не відчула.

А так в подальшому житті побачу чи куритиму.

spacer 10

ну я взагалі-то тоже живу з батьками, але це не заважає мені курити.....

батьки це не перешкода, якшо ти дуже хочеш шось робити.............

spacer 20

та справа в тому, що я неповнолітня, і взагалі майже завжди слухаю батьків. в цьому випадку я слухаю їх.

а от коли буду сама собі голова - тоді і подумаю, як краще зробити.

spacer 30

ти знаєш, іноді дуже корисно слухати батьків. ;) Я, коли була у школі трохи покурювала, але коли трохи набралася розуму, зрозуміла, що мені це непотрібно, і жодним чином тепер про це не шкодую. подумай, що куріння, окрім іншого, погано впливає на колір обличчя і зубів :)

spacer 20

особисто я не курю... але вважаю що кожна людина має право вибора...як питання Гамлета "бути чи не бути" .

тільки одне зауваження, після паління не забувати про Орбіт чи будь який засіб для позбавлення неприємного запаху з роту... бо не дуже приємно розмовляти з людиною, у якої неприємний запах з роту. особливо коли у людини аллергія на сигарети. повірте не дуже приємна річ. але є + можно не пояснювати чому не куриш))))))))))))))))))))

spacer 30

Я тебе прекарсно розумію на рахунок Орбіта, бо сама коли не курила, то досить неприємно було спілкуватися з людьми які курять.........а особливо якшо це був твій хлопець......

Мои фотоальбомы

Мои фотоальбомы

Календар
Июнь
ПнВтСрЧтПтСбВск

1
2
3
4
5
6
7